Schip

 

<<< MS-BELLEZA.NL >>>

<<< meer dan alleen maar een schip >>>

Schip >>>

Welkom aan boord !!!

De Belleza is een motorvrachtschip dat geschikt is voor het vervoer van drogelading soorten, dwz het schip is geschikt voor Stukgoederen Veevoeders Granen Kunstmest en allerhand Bulkgoederen die zowel gesloten dan wel open vervoerd mogen worden. Het schip heeft een maximaal toelaatbaar laad vermogen van 1126 ton op een diepgang van maar 2.52 meter. De ruimen inhoud is verdeeld over 2 ruimen met een totaal aan inhoud van 1750 m3 en dit met de luiken gesloten. Ruim 1 heeft circa 700 m3 en ruim 2 circa 1050 m3. Het schip heeft een totale lengte van 80 meter en een breedte van 8.20 meter en is zeer geschikt voor de vaart zowel op de rivieren als in de kleinere kanalen. de voortstuwing van het schip geschiedt door een krachtige 1000 PK Wärtsila

12 V UD25 MSD van 1650 o/minuut. Tevens beschikt het schip ook over een boegschroef besturing van het type Snijder met een krachtige 330 PK Scania.

De Belleza is een voormalig DAMCO schip geweest om precies te zijn de Damco 228 en werdt gebouwd in 1943 bij scheepswerft de Noord in Alblasserdam onder de naam Westschiffahrt 15 en is in de jaren verlengd van 67 naar 80 meter, ook is er door de jaren heen veel aan het schip gemoderniseerd om nog in de huidige markt te kunnen opereren, zo is er in beide ruimen een stalen laadvloer aangebracht en zijn de ruimen zo ingericht dat vrijwel ieder transport mogelijk is zolang het in het ruim past. De ruimen zijn dan ook voorzien van moderne waterdichte luiken die doormiddel van een uiterst moderne luikenbrug open en gesloten worden.

Verders is het schip voorzien van de allermodernste navigatie & comunicatie apparatuur zodat vrijwel onder alle omstandigheden gevaren & gecomuniceerd kan worden.

Indien u zegt wij willen wel meer weten over dit schip en zo mogelijk gebruik maken van onze diensten neem dan gerust kontact met ons op via de kontact pagina en wij zullen dan alle mogelijkheden met u bespreken.